Andelsboligforeningen Willemoesgade 20-24

Bestyrelsesmøde 14. marts 2022

Til stede: Bo, Sofie, Rasmus H, Christian
Referent: Christian

 1. Bestilling af energimærke
  Administrator har gjort os opmærksom på at vi skal have bestilt et energimærke for ejendommen. Bo forsøger at få bestilt et nyt.
 2. Evt. renovering af hovedtrappedør
  Forskellige beboere har gjort opmærksom på at deres hoveddøre er utætte. Sofie undersøger hvor dyrt det er at få udskiftet samtlige hoveddøre. Vi sammenholder så prisen på reparation vs. udskiftning.
 3. Vinduesprojektet
  Vi skal tage stilling til om projektstyring skal foretages af entreprenøren eller Niels Herskind. Vi tager et møde med Niels for at diskutere hans rolle, evt. som lejlighedsvis rådgiver. Vi prøver at få projektet skudt i gang i september. Rasmus prøver at få skaffet et tilbud fra et andet firma, så vi har noget at sammenligne med.
 4. Mulig vandskade i nr. 20
  Der er gået hul på et vandrør i 20 3tv. Beboerne er ved at få skaden udbedret ved Jagtvejens VVS og tager selv kontakt til vores ejendomsforsikring hos Alm. Brand.
 5. Facebookgruppe
  Vi har oprettet en facebookgruppe for foreningen, til social og generel kommunikation, for at lette kommunikation beboerne imellem. ”Andelsboligforeningen Willemoesgade 20-24”. https://www.facebook.com/groups/1873761409482884
 6. Internet og tv
  Vi har gennemgået et enkelt tilbud, som umiddelbart er en del dyrere en Andels.net. Vi indhenter flere tilbud.
 7. Valuarvurdering
  Vi har bestilt en valuarvurdering for noget tid siden til vurdering af andelskronen. Vi giver dem lidt mere tid inden vi rykker for den.
 8. Sommerfest
  Vi vil forsøge at arrangere en sommerfest for foreningen i August.
 9. Gårdlaug
 • Ordensreglerne for gårdlauget er blevet omskrevet og skal tages op til generalforsamling i slutningen af maj.
 • Cykler bliver fortsat sat uden for stativer i den store gård. Det er især Wolt-cykler med tilhørende Wolt-tasker. Gårdlauget vil forsøge at kontakte ejerne af cyklerne og få dem til at tage Wolt-taskerne med op i lejlighederne og parkere deres cykler i stativer.
 • Lyset i gården ved Willemoesgade 14-18 virker ikke. Gårdlauget har taget kontakt til ejendommen, men lyset er endnu ikke blevet repareret.

Comments are closed.